Στην Αθήνα θα μεταβούν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των κτηνοτρόφων, συνοδευόμενα από τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη προκειμένου να συναντηθούν με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κ. Χατζηδάκη.
Η συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης
Την ίδια ώρα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης έχουν πάρει την απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, απόφαση που ελήφθη στην Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή.
Έτσι λοιπόν από την προσεχή Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, θα κλείσουν τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της Κρήτης, θέλοντας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία.
“Δεν έχουμε άλλο όπλο στα χέρια μας, πως να αντιδράσουμε; Αποφασίσουμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, ακολουθώντας τους συναδέλφους μας στην υπόλοιπη χώρα που έχουν βγει στους δρόμους και δίνουν τη μάχη τους”, τονίζει στο patris.gr, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ανωγείων, Βασίλης Μανουράς και προσθέτει: “Ισως να πάμε και κάπου αλλού, είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία”.
