Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Μανώλη Καρακωνσταντάκη

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη για την απώλεια του Μανώλη Καρακωνσταντάκη

Τη βαθιά του θλίψη και συγκίνηση εκφράζει ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης για την απώλεια του Μανώλη Καρακωνσταντάκη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρει:

«Η Βιάννος σήμερα αποχαιρετά έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν γνήσιο Βιαννίτη, με μακρά και ουσιαστική πορεία στα δημόσια πράγματα. Ο Μανώλης Καρακωνσταντάκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, με σημαντική προσφορά ως εκπρόσωπος στο τότε νομαρχιακό Συμβούλιο Ηρακλείου των Κοινότητων της Επαρχίας Βιάννου, ενώ επαγγελματικά υπηρέτησε ως πολιτικός μηχανικός, με αφοσίωση και ήθος.

Ορμώμενος από τον τόπο καταγωγής του, τον Αμιρά Βιάννου, δεν έπαψε ποτέ να τον στηρίζει και να υπηρετεί, με λόγο, πράξη και συνέπεια. Η παρουσία του στα Κοινά υπήρξε σημαντική, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη σύγχρονη ιστορία του Δήμου μας.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και σε όλη την οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».