Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Χουστουλάκης ορκίστηκε και ως γιατρός

Το πτυχίο του και ως … γιατρός πήρε πριν λίγες ημέρες ο υποδιοικητής του τμήματος Μεταγωγών Δ. Χουστουλάκης, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου φοιτούσε. Ο Δ. Χουστουλάκης  είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, αξιωματικός καριέρας της Αστυνομίας, ο διοικητής του Μεταγωγών αφιερώνει τη ζωή του σε αυτό που αγαπά: την οικογένειά, την αστυνομία, τον συνάνθρωπο, αλλά και την επιστήμη που πάντα τον γοήτευε.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook  ο ίδιος αναφέρει:

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Χουστουλάκης ορκίστηκε και ως γιατρός

«Δεν ξέρω τι γράφουν σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά το σίγουρο είναι ότι το σημαντικότερο μου πτυχίο είναι η οικογένειά μου! Μπορείς να κερδίσεις τον κόσμο όλο.. πτυχία, επιτυχίες, λεφτά, δόξα..κι όμως 5′ λεπτά με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε τα ξεπερνούν όλα! Όσον αφορά το πτυχίο μου ξέρω ότι το ταξίδι συνεχίζεται και αυτό είναι που μετράει για μένα! Ευχαριστώ τον καθένα που ήταν κοντά μου σε αυτόν τον αγώνα…οικογένεια, φίλους, συναδέλφους! Να ξέρετε ότι θα κάνω το παν για να είμαι χρήσιμος και σωστός!».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Χουστουλάκης, όπως είχε πει σε συνέντευξή του στην «Π» τέλειωσε πρώτα την  ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Μπήκε το 2000, ήταν άριστος μαθητής, έχοντας συγκεντρώσει 19.500 μόρια στις πανελλήνιες και επέλεξε τη συγκεκριμένη σχολή. Αν και στο μυαλό του είχε την Ιατρική, τελικώς δεν την επέλεξε τότε.

Η αστυνομία ήρθε μετά που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ, σκεπτόμενος την  επαγγελματική αποκατάσταση. Μετά όμως αγάπησε την Αστυνομία, γιατί του έδινε και του δίνει την ευκαιρία να προσφέρει στον άνθρωπο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2010 ξανασκέφτηκε την Ιατρική.

Συγκινητικά όμως είναι και τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη Στ. Καρακούδη, ο οποίος έγραψε για τον συνάδελφό του:

«Όταν αρχικώς έχεις αποκτήσει πτυχίο στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΑΣΟΕΕ, μπαίνεις στη συνέχεια στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ο βαθμός για την πρόσβαση παρομοίως είναι ισάξιος των καλύτερων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας μας και παράλληλα με την εργασία σου ως Αξιωματικός στην Αστυνομία όλα αυτά τα τελευταία χρόνια αλλά και την οικογένειά σου, καταφέρνεις όχι μόνο να εισαχθείς στην Ιατρική αλλά και να αποκτήσεις το πολυπόθητο πτυχίο των ονείρων σου, η λέξη ΑΞΙΟΣ ηχεί ρηχή μπροστά στο κατόρθωμά σου αυτό αγαπητέ φίλε μου Δημήτρη.

Με την πράξη σου αυτή αποδεικνύεις για άλλη μία φορά το επίπεδο που έχουν σήμερα οι Έλληνες Αστυνομικοί.

Σου στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον απόλυτο σεβασμό μου.

Καλή δύναμη για την συνέχεια…».