Πέθανε ο επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ορφανουδάκης – Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σφακίων και των Χανίων, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σφακίων και πρώην διευθυντής της Επαγγελματικής Σχολής Ταυρωνίτη Μανώλης Ορφανουδάκης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου Σφακίων

«Ο Δήμαρχος Σφακίων, Ιωάννης Ζερβός, και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Εμμανουήλ Ορφανουδάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και αίσθημα ευθύνης την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευση.

Ο εκλιπών διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος τις περιόδους 2011-2014, 2015-2019 και 2019-2021, ενώ από το 2017 έως το 2019 υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη λειτουργία και το έργο του. Παράλληλα, για πολλά χρόνια προσέφερε σημαντικό έργο ως Διευθυντής της ΕΠΑΣ Μαθητείας Ταυρωνίτη (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ) Χανίων, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της μαθητείας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη, στις 4:30 μ.μ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Καλό ταξίδι φίλε ,συγγενή και συνοδοιπόρε στο Δήμο Σφακίων, Μανόλη Ορφανουδάκη!
Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε.
Σε ευχαριστώ για όλη την επιμονή σου από το 2006 να κατέβω Δήμαρχος στα Σφακιά, αλλά και για όλη τη βοήθεια ως δημοτικός σύμβουλος όταν αλλάξαμε την επαρχία το 2010-15 και μετά ως βουλευτής και υπουργός!