Παρουσίαση βιβλίου

Η παρουσίαση  του βιβλίου  του ψυχολόγου  και ψυχοθεραπευτή  Δημήτρη  Κατσίκη  (PhD) «Άφησε πίσω τα συναισθηματικά σου προβλήματα» της Εκδοτικής Belle Epoque, θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 18:00, στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοντομαρί».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για μια έκδοση η οποία, με απλό και περιεκτικό τρόπο αυτοβοήθειας, συστήνει τη θρυλική μέθοδο REBT του Albert Ellis, και μας καθοδηγεί –βήμα προς βήμα– να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στην ψυχική μας υγεία από όσο νομίζουμε. Στην εκδήλωση-σεμινάριο, ο συγγραφέας θα αναλύσει τα τεράστια οφέλη της REBT, σε κάθε (ναι, κάθε!) δυσκολία-αντιξοότητα-αναποδιά-αβαρία κι αν αντιμετωπίζει κανείς.

«Γίνε ψυχολόγος του εαυτού σου» είναι το μότο της μεθόδου και το βιβλίο αυτό σου φωτίζει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, για να τα καταφέρεις.

Η REBT (Ορθολογική-Βιωματική Ψυχοθεραπεία) παρέχει μια φιλοσοφία ζωής που βοηθά άμεσα κάποιον να καλλιεργήσει ψυχικές αντοχές, άνευ όρων αποδοχή, ευέλικτη σκέψη και ρεαλιστικές αξίες ζωής, παρά τις αντιξοότητες, τις δυσκολίες, τις αναποδιές, τις εμπειρίες και τα βιώματα του καθενός».