Παπάς από το Ηράκλειο πιάστηκε στα χέρια με υπάλληλο σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ

Σκηνές απείρου κάλλους φαίνεται ότι εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από τη Θύρα 23 του ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ένας 62χρονος ιερέας από το Ηράκλειο, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με υπάλληλο σεκιούριτι.

Ο ιερέας ήταν στο γήπεδο με τη σύζυγό του και τους δύο γιους του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Μετά την ήττα του ΟΦΗ, ο κληρικός ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν. Όταν επιχείρησε να εξέλθει από τη Θύρα 23, ενημερώθηκε από σεκιουριτά πως για λόγους ασφαλείας, έπρεπε να χρησιμοποιήσει άλλη έξοδο.

Η παρατήρηση εξόργισε τον ιερέα, ο οποίος άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον υπάλληλο και στη συνέχεια τον έσπρωξε. Ο σεκιουριτάς αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση, η οποία οδήγησε σε φραστικό και σωματικό επεισόδιο.

Η κατάσταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ώστε να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.