Χριστούγεννα στην πλ. Ελευθερίας

Εκείνος είναι 54 ετών, εκείνη 46 και στη μέση οχτώ παιδιά, τα τρία εκ των οποίων ανήλικα. Την επομένη των Χριστουγέννων, από την πολύβουη εορταστική πλατεία Ελευθερίας, βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα αφού αλληλομηνύθηκαν.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η 46χρονη πήρε τα ανήλικα παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι τους. Καταγγέλλει ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της υπήρξε βίαιος απέναντί της, ότι τη χτυπάει και την εξυβρίζει, ενώ έχει φθάσει στο σημείο να την παρακολουθεί παντού, ακόμα και στον χώρο της εργασίας της όπου την απειλεί ακόμα και μπροστά στους συναδέλφους της.

Εκείνος πάλι αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η 46χρονη είναι εκείνη που του μιλάει χυδαία και δεν τον αφήνει να δει τα ανήλικα παιδιά τους και ιδιαίτερα το πιο μικρό.

Χθες εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η υπόθεση ως προς τον 54χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή. Ακόμα του απαγορεύεται να προσεγγίζει την εν διαστάσει σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Απείλησε τη μάνα του

Χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου παραπέμφθηκε να δικαστεί και ένας 49χρονος για απειλή σε βάρος της 72χρονης μητέρας του. Κατηγορείται ακόμα ότι προκάλεσε φθορές, ενώ παραβίασε δικαστική απόφαση να μην την προσεγγίζει.

Τελικά, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να μπουν στη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης καθώς το… αίμα νερό δε γίνεται.