Στην Ίμολα της Ιταλίας που βρέθηκαν όλοι οι εταίροι του WINPOL συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείο

Στην Ίμολα της Ιταλίας, στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, βρέθηκαν όλοι οι εταίροι, οι οποίοι διαπίστωσαν ένα εξαιρετικό μοντέλο διαχείρισης.

Για τους εταίρους του WINPOL θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο δεύτερο θεματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αμβέρσα και θα εστιάσει σε άλλα καινοτόμα μοντέλα συλλογής, πρόληψης και ανακύκλωσης. Σκοπός του έργου είναι όλα αυτά τα παραδείγματα και καλές πρακτικές να φτάσουν στις τοπικές κοινωνίες, ακροατήρια και ενδιαφερόμενα μέλη κάθε εταίρου.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια στο Ηράκλειο και στα Χανιά συναντήσεις – εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού και ξεχωριστά των τοπικών αρχών και ενδιαφερομένων μελών με σκοπό τη μεταφορά της γνώσης και εμπειρίας που προέκυψε από τα σεμινάρια και τις επισκέψεις μελέτης, στην προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης των τοπικών μας συστημάτων διαχείρισης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα συμβάντα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του WINPOL www.interregeurope.eu/winpol