Στο ΠΑΓΝΗ για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα νοσηλεύεται από χθες ο φοιτητής από το Ηράκλειο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Καβροχώρι από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής
Ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης, ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό, όταν βρέθηκε- όπως περιέγραψαν αστυνομικοί και πυροσβέστες που ήταν στην έρευνα- ήταν σε σύγχυση, δεν ήξερε που βρισκόταν, ήταν αφυδατωμένος και δεν ήταν επίσης σε θέση να πει πως βρέθηκε στο σημείο όπου τον εντόπισαν οι Αρχές.
Ο 20χρονος δεν έφερε εμφανή σημάδια τραυματισμού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Ο εντοπισμός
Μία τεράστια επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών της 3ης ΕΜΑΚ , ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, drone αλλα και πολλούς εθελοντές στήθηκε από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του.
Ερευνήθηκε μία μεγάλη περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, μέχρι χθες τα ξημερώματα που μία έκκληση για βοήθεια, ήταν σωτήρια για το νεαρό άνδρα.
Κάτοικος της περιοχής των Καλεσών ηταν εκείνος που άκουσε τις φωνές του 20χρονου και κάλεσε την Αστυνομία.
Ομάδες αναζήτησης που βρέθηκαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο κάτοικος των Καλεσών «κατευθύνονταν» από τις φωνές που άκουγαν και ήταν του νεαρού αγνοούμενου, μέχρι τελικώς που τον εντόπισαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο νεαρός πριν πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι του είχε ένα έντονο τηλεφώνημα με συγγενικό του πρόσωπο, ενώ φαίνεται να ακολούθησε μία ακόμη έντονη συζήτηση στο σπίτι του.