Νίκος Καρούζος
Toυ

Ο δρόμος που είναι ο πιο επικίνδυνος σε όλη την Κρήτη, είναι από τον κόμβο της Αλικαρνασσού, μέχρι τα φανάρια στο Σκαλάνι.  Εκεί έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί συνάνθρωποί μας και έχουμε θρηνήσει πολλούς νέους.

Πάντα ρίχνουμε τις ευθύνες στον οδηγό και θέλω να ενημερώσω τους υπεύθυνους και ιδιαίτερα τον κύριο περιφερειάρχη ότι πριν γίνει ο δρόμος από την Αλικαρνασσό και μέχρι τη διακλάδωση στις  Αρχάνες, που πηγαίναμε από την Κνωσό τόσα χρόνια, δεν είχαμε κανένα θανατηφόρο ατύχημα.

Άρα ποιος τους έχει σκοτώσει τόσους ανθρώπους:

Αυτός που χάραξε αυτό το δρόμο.

Και γιατί τον δώσατε στην κυκλοφορία, χωρίς να έχει βάλει τη διαχωριστική μέχρι τη διακλάδωση των Αρχανών; Μόνο τη σταμάτησε μέχρι τη Βιομηχανική;

Μήπως σας τελείωσε το μπετό κύριοι υπεύθυνοι;

Συνεχίστε τη διαχωριστική μέχρι την Αρχανιώτικη διακλάδωση, αλλιώς κλείστε το φονικό δρόμο, που δεν εξυπηρετεί, μόνο σκοτώνει ανθρώπους.

Κύριε περιφερειάρχη, είσαι πάρα πολύ δραστήριος και έχεις λύσει τόσα προβλήματα, από τα Χανιά μέχρι τη Σητεία.

Τελείωσε και αυτό το θανατηφόρο πρόβλημα που είναι στην αυλή σου.

Είναι η δεύτερη φορά που σου το γράφω εδώ και χρόνια.

Θέλω να με ακούσετε για να μην έχουμε κι άλλα θανατηφόρα ατυχήματα.