Ξεκίνησαν οι νυχτερινές εργασίες στη Χανιώπορτα – ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Με στόχο το περιορισμό της ταλαιπωρίας οδηγών και πεζών σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου για την στατική ενίσχυση της Πύλης Παντοκράτορα (Χανιώπορτα) ανακοινώνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  προκειμένου να γίνουν πρόδρομες εργασίες.

Ειδικότερα το τμήμα του δρόμου που περνά κάτω από τη Χανιώπορτα έκλεισε από σήμερα (Κυριακή) από τις 23:00 και θα μείνει κλειστό έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 08 Ιουλίου 2024 ώστε να γίνει η θεμελίωση των βάσεων της μεταλλικής κατασκευής που είναι απαραίτητη για τις εργασίες.

Συγκεκριμένα για τρεις ώρες, θα παραμείνει ανενεργό το ένα ρεύμα από τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων προς τη λεωφόρο Καλοκαιρινού και οι οδηγοί θα κινούνται από το άλλο ρεύμα εναλλάξ ή θα μπορούν μέσω της οδού Εφόδου να κατευθύνονται προς παραλιακή και από εκεί μέσω της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου να κατευθύνονται προς Καλοκαιρινού.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της νύχτας αντίστοιχα θα κλείσει το άλλο ρεύμα από τη λεωφόρο Καλοκαιρινού προς την 62 Μαρτύρων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τις οδηγίες και τη σήμανση στην περιοχή.