Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η Μ. Καναβάκη

Νέα ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ανακοίνωσε χθες η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Καναβάκη, επικεφαλής του συνδυασμού “Ηράκλειο για Σένα”, τονίζοντας ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, με πολλή όρεξη για δουλειά, με διάθεση προσφοράς και δημιουργίας, μακριά από “συμφωνίες” και “διαπραγματεύσεις”.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι:

Αμαργιωτάκης Γιώργιος ιδιωτικός υπάλληλος,  Αναγνωστάκης Ιωάννης ιδιωτικός υπάλληλος,  Αντωνακάκης Αντώνης υπάλληλος φύλαξης,  Αρβανίτη Γιασεμή αγρότισσα,  Βιτσαξάκη Ιωάννα διοικητικός,  Γιαννακοπούλου Θεοδοσία καθηγήτρια-οικονομολόγος,  Γιαννακοπούλου Στυλιανή ιδιωτικός υπάλληλος,  Γρεβελη Αθανασία (Σούλα) ιδιωτικός υπάλληλος, Καλεμικεράκης Μιχαήλ ιδιωτικός υπάλληλος,  Καργάκη Φερενίκη (Φαίη) ιδιωτικός υπάλληλος,  Καψάλης Δημήτρης έμπορος,  Κουτεντάκης Βασίλειος ιδιωτικός υπάλληλος,  Κουφουδάκη Όλγα ιδιωτικός υπάλληλος,  Κρουσανιωτάκη Κατερίνα διοικητικό/οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων,  Κυριακάκη Γεωργία ιδιωτικός υπάλληλος,  Λέων Κώστας προπονητής,

Λογοθέτης Αθανάσιος  ιδιωτικός υπάλληλος, Λουράκη Σταυρούλα εκπαιδευτικός,  Μαλλιωτάκης Χρήστος βιοτέχνης,  Μανσολας Δημήτρης οινοποιός, σύμβουλος γεωπόνος/οινολόγος, Μαράκη Μαρία ιδιωτικός υπάλληλος,  Μελισσουργάκη Θεοδοσία μαθηματικός, Μεταξάκης Νικόλαος φοιτητής,  Μπλευράκη Σούλα  συνταξιούχος,  Μπομπότης Μιχάλης φυσικός,  Νικολαΐδης Παναγιώτης τραπεζικός υπάλληλος,  Νταντούδης Γεώργιος  ιδιωτικός υπάλληλος,  Παπαδάκη Μαρίνα ιδιωτικός υπάλληλος,  Πενθερουδάκη Αντιγόνη οικονομολόγος/επιχειρηματίας-εμπορος χαλιών,  Πιταροκοίλης Δημήτρης  Executive Chef,  Πουλάκης Γιάννης  ιδιωτικός υπάλληλος,  Προκοπίου-Χρονάκη Χριστίνα κοινωνική λειτουργός,

Ρανούτσου Ελένη εκπαιδευτικός,  Ρογδάκη Ζωή  νηπιαγωγός,  Ρογδάκης Σταύρος υδραυλικός, Ροδιτάκη Ειρήνη ιδιωτικός υπάλληλος,  Σαββάκης Δημήτρης επαγγελματίας οδηγός,  Σαβιόλη Ελένη οικονομολόγος,  Σαμόλης Σταύρος οικονομολόγος-καθηγητής,  Σπύρου Ελένη ιδιωτικός υπάλληλος,  Σταματάκης Άγγελος ιδιωτικός υπάλληλος,  Σταυρακάκης Βαγγέλης συνταξιούχος, Σταυρακάκης Γιάννης αγρότης, Τζανετής Γιώργος σεφ, Τριανταφυλλάκης Δημήτρης ιδιωτικός υπάλληλος,

Φακουρέλη -Λουλιάδη Ελπίδα συνταξιούχος,  Φοβάκη Μαρία ιδιωτικός υπάλληλος, Χαρωνίτη Ελένη οικιακα, Χατζηχαραλάμπους Χρυσταλλένη (Σταλω) χημικός, συνεργαζόμενος λέκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης, γραμματέας Πολιτιστικού συλλόγου Αθανάτων,  Χρονάκης Γαβριήλ  ιδιωτικός υπάλληλος.