Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες στα ξημερώματα
Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες στα ξημερώματα

Αναστάτωση αλλά και προβληματισμό προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλλειμμένο όχημα χθες τα ξημερώματα στις Μοίρες, ενώ από τη φωτιά ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας. Τα δύο οχήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση, αλλά το περίεργο είναι ότι και τα δύο βρίσκονταν – όταν εκδηλώθηκε η φωτιά- σε χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού!

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι στο όχημα που δεν είναι υπηρεσιακό, είναι πιθανό η πυρκαγιά, η οποία το κατέστρεψε ολοσχερώς,  να είναι αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν εγκαταλελειμμένο στον χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιεί η αστυνομία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες στα ξημερώματα
Το περίεργο είναι ότι ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα περιπολικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ  αλλά όχι έγχρωμο, το οποίο παλαιότερα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του τοπικού τμήματος. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά ήταν στο μπροστινό του μέρος, από την πλευρά του συνοδηγού, στον προφυλακτήρα και στο μπροστινό του λάστιχο.  Το όχημα αυτό της αστυνομίας δεν είναι γνωστό εάν χρησιμοποιούνταν ή ήταν ακινητοποιημένο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες.

Από την αστυνομία γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής.