Μια πράξη ζωής στην Αγία Τριάδα – 11η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ηράκλειο

Η Ενορία Αγίας Τριάδος Ηρακλείου προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2026, από τις 09:30 έως τις 13:30, στο Πνευματικό – Νεανικό Κέντρο Αγίας Τριάδος (έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας) με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ.

Η φετινή αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αγαπητής ενορίτισσάς μας και πρώην προϊσταμένης του Τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ, Ανδριανής Κοκκινομαγουλά.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευθύνης. Κάθε μονάδα αίματος μπορεί να χαρίσει ελπίδα, να στηρίξει ασθενείς και οικογένειες και να αποδεικνύει έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη παραμένει ζωντανή στην κοινωνία μας.

Με τη συμμετοχή μας, γινόμαστε όλοι κρίκοι μιας αλυσίδας ζωής που ενώνει ανθρώπους και σώζει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στοιχεία εκδήλωσης:

📍 Πνευματικό – Νεανικό Κέντρο Αγίας Τριάδος Ηρακλείου

📅 Κυριακή 17 Μαΐου 2026

⏰ 09:30 – 13:30

Πληροφορίες:

📞 694 703 0085