«Μία η Άνοιξη»: Ατμοσφαιρική μουσική βραδιά στο Ενετικό Λιμάνι το Σάββατο 18 Απριλίου

Σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της πόλης, το ΜΑΡΙΝΑ Café  η άνοιξη «ζωντανεύει» μέσα από τις μελωδίες της Πελαγίας Μουρούζη και του Σωτήρη Αλεξάκη.

Το Σάββατο 18 Απριλίου, στις 21:30, το κοινό του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Μία η Άνοιξη».

Η εκδήλωση υπόσχεται ένα ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου, συνδυάζοντας το ελληνικό πεντάγραμμο με διεθνή ακούσματα. Η αισθαντική φωνή της Πελαγίας Μουρούζη συναντά την δεξιοτεχνία του Σωτήρη Αλεξάκη στην κιθάρα, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με τζαζ ηχοχρώματα και ανοιξιάτικη διάθεση.

Με φόντο το Ενετικό Λιμάνι, η βραδιά αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.