Μια διαφορετική βόλτα στην Ιστορία με την Ελένη Μπετεινάκη

Μια διαφορετική  βόλτα στην Ιστορία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο πάρκινγκ του Μαρίνα στο λιμάνι!

Την εκδήλωση οργανώνουν η MKS Advertising και ο Δήμος Ηρακλείου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Ηράκλειο, European Mobility Week Heraklion. Θα συμμετέχει η  Ελένη Μπετεινάκη, μια συγγραφέας που έχει εμπνευστεί από το πάθος της για το ποδήλατο και την αγάπη της για το Ηράκλειο.

«Θα είναι μαζί μας -τονίζουν οι οργανωτές -σε ένα  εντυπωσιακό ποδηλατικό ταξίδι μέσα από το βιβλίο της, Με το ποδήλατο μου στις γειτονιές του Μεγάλου Κάστρου». Μέσα από αυτό το βιβλίο, μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε το Ηράκλειο με μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, μια οπτική βασισμένη στην ιστορία της πόλης.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της, η κ. Μπετεινάκη μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με το ποδήλατο, κατά μήκος των γραφικών γειτονιών του Μεγάλου Κάστρου. Εκεί, μας παρουσιάζει τα κτίρια και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης με έναν εντελώς νέο τρόπο παρέα με τα ποδήλατα μας!

Ελάτε με το ποδήλατο σας ή πεζοί…

Διαδρομή:  Μαρίνα -Πλατεία 18 Άγγλων-25ης Αυγούστου-Λότζια – Λιοντάρια-Έβανς-1866 -Δικαιοσύνης!