Μια διαφορετική VOΛΤΑ σε Χανιά και Ηράκλειο

Ο μουσικός αφηγηματικός περίπατος VOΛΤΑ,έρχεται στα  Χανιά το  Σάββατο 18  και στο  Ηράκλειο την  Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Σημείο συνάντησης, δημοτικός κήπος Χανίων και πάρκο Γεωργιάδη αντίστοιχα, στις 6 μ.μ. το απόγευμα.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση, 6973310991.

Μια διαφορετική VOΛΤΑ με τη χρήση ακουστικών κεφαλής εντός και εκτός μας, εμπνευσμένη από την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η θεατρική ομάδα Scarmi, με βάση το Ρέθυμνο παρουσιάζει έναν μουσικό αφηγηματικό περίπατο με τη χρήση ακουστικών κεφαλής, βασισμένο στον ελεύθερο πειραματισμό μέσω της θεατρικής αφήγησης και της μουσικής, σε άρρηκτη σχέση με το φυσικό τοπίο.

Εμπνευσμένος από σύγχρονες καθημερινές σκέψεις ανθρώπων σε συνδυασμό με λογοτεχνικά κείμενα από το ένθετο κοντέινερ της Ελευθεροτυπίας (2009).

Γιατί βγαίνουμε να περπατήσουμε, να κινηθούμε; Συμβάλλουν οι σκέψεις μας στην ανάγκη μιας βόλτας; Είναι το περπάτημα ένας τρόπος εκτόνωσης; Ένα τρόπος να διευκολύνουμε τη ροή της σκέψης μας ή ακόμα και να πάψουμε να σκεφτόμαστε; Πώς επηρεάζει και επηρεάζεται η σκέψη μας και κατ’ επέκταση το σώμα μας από αυτό που βλέπουμε, από αυτό που μας περιβάλλει και την αίσθηση που μας δημιουργεί;

Οι ακροατές / θεατές απολαμβάνουν ένα μουσικό αφηγηματικό «ταξίδι» μέσω της χρήσης ακουστικών κεφαλής, σε μια διαδρομή σε μορφή περιπάτου σε επιλεγμένα σημεία της πόλης λίγο πριν τη δύση του ήλιου, χρησιμοποιώντας ως σκηνικό το φυσικό / αστικό τοπίο.

Η δράση απευθύνεται σε μικρό αριθμό θεατών (18) κρίνεται αναγκαία η χρήση άνετων παπουτσιών. Η δράση είναι συμπεριληπτική και για το αγγλόφωνο κοινό της πόλης.

Τμήματα του περιπάτου δεν είναι προσβάσιμα για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Διάρκεια: 60 λεπτά.

Συμμετοχή: 10 ευρώ.

Υποχρεωτική προ κράτηση θέσης (έως και 24 ώρες πριν): +30 6973 310 991 (WhatsApp)

Απαραίτητη η προσέλευση 15 λεπτά νωρίτερα -Η παραγωγή δεν διαθέτει pos.

Συντελεστές: Σύλληψη-Δραματουργία -αφήγηση: Αποστολάκη Ελεάννα, κείμενο: Εμπνευσμένο από το περιοδικό Κοντέινερ, μετάφραση κειμένων: Καϊάφας Μάριος, πρωτότυπη μουσική: Γεωργιάδης Κωνσταντίνος (Hipcut), Πιτσιδήμος, Χριστόφορος, Φλουρής Μιχάλης.

Μίξη ήχου- ηχητικός σχεδιασμός: Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, γραφιστικά- βίντεο-φωτογραφίες-οργάνωση Παραγωγής: Ομάδα Scarmi – ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΑΜΚΕ

Περισσότερες πληροφορίες:

https://fb.me/e/4WUNptZXH

https://www.facebook.com/scarmiband/

Η VOΛΤΑ είναι μια δράση σε διαρκή εξέλιξη.