ΣΥΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μετανοημένες… περιστερές εμφανίστηκαν χθες στα δικαστήρια Ηρακλείου οι τρεις νεαροί, δύο αδέλφια 19 και 17 ετών και ένας Έλληνας που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 18, οι οποίοι συνελήφθησαν γιατί πετούσαν πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς επί της εθνικής οδού με αποτέλεσμα να προκαλέσουν πανικό αλλά και κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο.

Σε …αστείο απέδωσαν την ανεύθυνη συμπεριφορά τους και ζήτησαν συγγνώμη. Σε βάρος των τριών φίλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών με πρόθεση από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, κατά συναυτουργία. Επιπλέον στις δύο μητέρες τους, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν, ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Όσον αφορά τους μπαμπάδες των δύο οικογενειών, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας για τον σχηματισμό δικογραφίας και σε βάρος τους. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 9 Απριλίου του 2020 ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.