Την πρώτη ημέρα των διακοπών τους στην Κρήτη, τις οποίες προετοίμαζαν μήνες πριν, οι γονείς του 5χρονου από την Ολλανδία κλήθηκαν να ζήσουν μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής τους, καθώς το παιδί δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το χθεσινό πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.
Το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε στον πάτο της πισίνας, ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόση ώρα βρισκόταν στο νερό. Εκείνος που το αντιλήφθηκε ήταν ο ναυαγοσώστης, ο οποίος είδε τον μικρό, βούτηξε και τον έβγαλε στην επιφάνεια. Στη συνέχεια, μαζί με έναν ακόμη ναυαγοσώστη, του έκαναν ΚΑΡΠΑ, περιμένοντας την άφιξη του ασθενοφόρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στον χώρο της πισίνας με το άλλο του παιδί, ενώ η μητέρα δεν ήταν παρούσα.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό μέσω δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες και μετέβη στο σημείο, όπου προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, του ναυαγοσώστη και του προσωρινά υπεύθυνου του ξενοδοχείου.
