ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Δίδυμο διαρρηκτών με εξειδίκευση στις … αναρριχήσεις έχει «χτυπήσει» τις τελευταίες ημέρες το Μασταμπά. Σύμφωνα με τις αναφορές κατοίκων της περιοχής, οι οποίες επιβεβαιώνονται από την ΕΛ.ΑΣ διαρρήξεις και απόπειρες έχουν ανησυχήσει τους κατοίκους που μένουν εκεί.

Μάλιστα οι επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλλουν στα σπίτια πρώτου ορόφου, σκαρφαλώνοντας στα μπαλκόνια, ενώ και τις δύο φορές έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα στην δεύτερη απόπειρα ένας από τους επίδοξους κλέφτες, προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει, δεν δίστασε να πηδήξει από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο δρόμο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άνδρες, έναν αδύνατο και έναν εύσωμο, οι οποίοι «χτυπούν» μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο δεν αποκλείεται και η εμπλοκή τρίτου ατόμου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν  ότι οι δράστες  έχουν ήδη διαπράξει κλοπές στην περιοχή με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ενώ οι καταγγέλλοντες θα κληθούν να δουν φωτογραφίες και ενδεχομένως να αναγνωρίσουν τους δράστες των κλοπών.