Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού στα Βορίζια όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 39χρονος Φανούρης και η 56χρονη Ευαγγελία ενώ τραυματίστηκαν ακόμα αρκετά άτομα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patris.gr, για το μακελειό συνελήφθησαν οι δύο που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, φρουρούμενοι. Μάλιστα, ο εισαγγελέας είχε στη διάθεσή του τη δικογραφία και αμέσως μετά τη σύλληψή τους πήγε στο νοσοκομείο και τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 39χρονου και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 25χρονο και τον 30χρονο.
Στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη.
Η κατάσταση των τραυματιών
Καλύτερη είναι η εικόνα της υγείας και των δύο κατηγορουμένων που νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
Όπως ήδη έχει γράψει το patris.gr, ο 25χρονος φέρει τραύμα στο πόδι ενώ και ο 30χρονος έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα.
Αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ακόμα τέσσερα άτομα τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα.
Ένα απ’ αυτά είναι ο 27χρονος, κεντρικό πρόσωπο ενδιαφέροντος, ο οποίος είχε αγοράσει το σπίτι όπου τοποθετήθηκε η βόμβα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα και οι τέσσερις κρύβονται στα βουνά για να αποφύγουν την σύλληψη.
