Στο πλευρό του Στ. Αρναουτάκη ο Γ. Ανδρουλάκης
Στο πλευρό του Στ. Αρναουτάκη

Όπως είναι γνωστό, οι θεωρητικά πιο «δυνατοί» υποψηφίοι μιας παράταξης ανακοινώνονται προς το τέλος.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο νυν αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

«Με μεγάλη συγκίνηση και έχοντας πλήρη αίσθηση του βάρους της ευθύνης, αποδέχομαι την τιμή να είμαι και πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρουλάκης και προσθέτει:

«Δέκα τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, συνεχίζω, εργαζόμενος ακούραστα, με ενθουσιασμό, θέληση και διάθεση δημιουργίας. Στόχος μου ο σχεδιασμός και η υλοποίηση απαραίτητων και σημαντικών, πρωτοπόρων και καινοτόμων έργων και δράσεων που ενισχύουν τις υποδομές, προωθούν την εικόνα και αναβαθμίζουν τον τόπο μας.

Μέσα από διαρκή επικοινωνία με τους δήμους και τις κοινότητες έχει δημιουργηθεί ένα πλέγμα συνεργασίας, σε ένα σταθερό και αξιόπιστο οικοδόμημα στήριξης και άμεσης και ευέλικτης ανταπόκρισης στις ανάγκες και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ Α΄ βαθμού της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου. Καλλιεργείται, με αυτό τον τρόπο, κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, αναβαθμίζοντας την ουσία του όρου “συνέργεια” στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η κοινωνία των πολιτών (φορείς, σύλλογοι, σωματεία, ομάδες πολιτών) συνοδοιπόρος σε αυτή την πορεία έχει, ήδη, λάβει το μήνυμα ότι αφουγκράζομαι προσεκτικά τα προβλήματά τους. Με υπευθυνότητα, ανταποκρίνομαι στην υλοποίηση των ονείρων τους, συνδράμω στα σχέδιά τους, διδάσκομαι από την εμπειρία τους, στέκομαι δίπλα τους, σε κάθε δράση, σε κάθε διοργάνωση, σε κάθε εκδήλωση.

Πορεύομαι με αποφασιστικότητα, τόλμη, ανάληψη ευθύνης και πρωτοβουλιών, προσανατολισμένος σε μία ειλικρινή σχέση με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου».