Μετράμε αντίστροφα!

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια.

Δείτε το σχετικό video

ανήλικη

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 78χρονο για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού, το οποίο είχε την ψυχραιμία να τον φωτογραφίσει και να ενημερώσει τους οικείους της για την άσεμνη συμπεριφορά του ηλικιωμένου, όπως έχει γράψει η «Π».

Ο ηλικιωμένος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από την συνήγορό του. Αυτό που ειπώθηκε από την υπεράσπιση είναι ότι ο 78χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα άνοιας και παρά τις προσπάθειες των δικών του να τον περιορίσουν στο σπίτι ή να τον αποτρέψουν από την οδήγηση, εκείνος  καταφέρνει να… ξεγλιστράει.

Η εμπλοκή του σε μία τέτοια υπόθεση έχει φέρει σε εξαιρετικά άσχημη θέση την οικογένειά του.

Από την άλλη αναφέρθηκε ότι ο ηλικιωμένος «έκοβε» βόλτες με το αυτοκίνητό του στην Παναγίτσα Μασταμπά όπου έπαιζαν παιδιά, επιχειρώντας με άσεμνες κουβέντες  να πείσει το κοριτσάκι να μπει στο αυτοκίνητο. Η υπεράσπιση αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.