Ηράκλειο: Το πιο ανατρεπτικό bachelor που θα κατέληγε σε… μνημόσυνο!

Πέρα από τα συνηθισμένα έθιμα της περίστασης, οι κοπέλες με τα μαύρα σίγουρα εντυπωσίασαν με το σενάριό τους, το ντύσιμο και τον επίλογο που σκαρφίστηκαν, αλλά που δυστυχώς δεν γράφτηκε όπως θα ήθελαν…

Και μπορεί ο διαφορετικός επίλογος του πάρτι να μην γράφτηκε ποτέ, κάτι για το οποίο ευθύνεται η κρασοκατάνυξη, ωστόσο η ιστορία των κοριτσιών και οι προετοιμασίες τους σίγουρα αξίζει να… μνημονευτούν.

Οι δέκα κούκλες, φίλες όλες από τα παιδικά χρόνια, αποφάσισαν να συμμετέχουν στο σενάριο που σκέφτηκε η επίσης καλλονή φίλη τους, λίγο πριν τα «ισόβια»
δεσμά.

Το σενάριο προέβλεπε τα κλασικά που κάνει μια παρέα κοριτσιών, δηλαδή μπαράκι, ποτάκι, σε κάποιες περιπτώσεις αντρικό στριπτίζ, που στην προκειμένη δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα. Αυτό που συμπεριλαμβανόταν και έκανε τη διαφορά ήταν η κατάληξη της τελευταίας βραδιάς ελευθερίας της όμορφης Ηρακλειώτισσας.

Οι συμμετέχουσες είχαν λάβει σαφείς εντολές: Ραντεβού σε προκαθορισμένο μέρος και αυστηρό dress code. Και οι 10 ντυμένες στα μαύρα, όπως άλλωστε και η νύφη, η οποία όμως τιμώντας τον αξεπέραστο ρόλο της Τζόαν Κόλινς στη Δυναστεία, θα φορούσε και ένα μαύρο βέλο που θα κάλυπτε ελαφρά το πρόσωπό της.

Η βραδιά, σύμφωνα με το πρόγραμμα, περιελάμβανε συγκεκριμένους σταθμούς διασκέδασης. Αρχικά ποτό σε μπαράκι. Η συνέχεια σε μαγαζί όπου εμφανίζεται γνωστός πρωτοκλασάτος Κρητικός καλλιτέχνης, ακολούθως τις πρώτες πρωινές ώρες στο πιο κλασικό ξενυχτάδικο της πόλης και από εκεί, αφού θα ήταν οι τελευταίες που θα έφευγαν μαζί με τους υπαλλήλους, απευθείας- όχι σε κάποιο πατσατζίδικο για να ηρεμήσει η κοιλιά από τα γουργουρητά που προκαλούν το οινόπνευμα και η πείνα αλλά σε μνημόσυνο.

Η μέρα, γιατί ο ήλιος είχε ανατείλει, θα έκλεινε με καφέ, κουλουράκια και τα δυναμωτικά και χαρακτηρισμένα ως super food τροφή, κόλλυβα σε επιλεγμένο, από την ίδια την τιμώμενη, μνημόσυνο της πόλης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν ήταν ετήσιο ή 40ήμερο. Δυστυχώς, όμως, η νύφη δεν ήταν συνηθισμένη στο αλκοόλ, αν και δικαιολογημένη, αφού θέλησε να απολαύσει στο έπακρο της τελευταίες ημέρες… ελευθερίας της.

Και μπορεί τα κορίτσια να μην πήγαν στο μνημόσυνο, πέρασαν ωστόσο αξέχαστες και αλησμόνητες στιγμές, που ίσως η πρωταγωνίστρια να μην θυμάται όταν θα συνέλθει με το καλό.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν και περιμένουμε κουφέτα…