Ηράκλειο: Κλειστές οι ιρλανδικές διαβάσεις στην οδό Λυκείου και στον Κατσαμπά
Φωτογραφία αρχείου

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έπειτα από συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και της Τροχαίας Ηρακλείου, έχει αποκλειστεί η διέλευση από τις ιρλανδικές διαβάσεις στην οδό Λυκείου και στον Κατσαμπά για λόγους ασφαλείας των οδηγών. Το φαινόμενο παρακολουθείται και αναλόγως την εξέλιξη θα υπάρξει νέα παρέμβαση.

Ο Δήμος απευθύνει θερμή παράκληση προς τους οδηγούς να ακολουθούν τις σημάνσεις.

Επίσης, προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου και μηχανήματα από τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, απομάκρυναν χώματα από το οδόστρωμα στην οδό Ωκεανίδων (περιοχή ΕΛΜΕΠΑ) και στην οδό Μιχαλινάκη (Κορακοβούνι).

Τέλος, έχουν καταγραφεί δυο σημεία στον Άγιο Βλάσση όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις χωμάτων και θα επιχειρήσουν την Πέμπτη γκρέιντερ του Δήμου για τον καθαρισμό τους, καθώς και ένα σημείο στο Σκαλάνι.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου παραμένει σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.