Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις για τη ροζ κοκαΐνη

Γι αύριο ορίστηκε η απολογία, μετά την προθεσμία που ζητήθηκε και δόθηκε για τον 39χρονο και τον 40χρονο φίλο του, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ροζ κοκαΐνης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων οι οποίοι εκπροσωπούνται από το γνωστό δικηγόρο του Ηρακλείου Μιχάλη Βιδάκη, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών με τις ειδικότερες μορφές της πώλησης, αγοράς και κατοχής.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια επιχείρησης του ΤΔΝ Ηρακλείουμε τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκαν την ώρα που ο ένας προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τον άλλο.

Και οι δύο άνδρες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Ακολούθησαν έρευνες στα οχήματα του 39χρονου και του 40χρονου καθώς και σε οικία σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

• 152,1 γραμμάρια κοκαΐνης
• Ζυγαριά
• Χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα
• Τρία κινητά τηλέφωνα