Ένας 45χρονος από χωριό του Ηρακλείου κατηγορείται ότι επί χρόνια εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 7χρονο κορίτσι του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η υπόθεση έφθασε στις Αρχές όταν η ανήλικη, η οποία σήμερα είναι 13 ετών, φέρεται να είπε σε δασκάλα ότι ο σύζυγος στενού συγγενικού της προσώπου την κακοποιούσε σεξουαλικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όποτε και οπουδήποτε τού δινόταν ευκαιρία να ξεμοναχιάζει το παιδί, όπως καταγγέλλεται.
Η ανήλικη φιλοξενείται τον περισσότερο καιρό σε δομή και βρίσκεται κοντά στους δικούς της καλοκαίρια, αργίες, Σαββατοκύριακα. Κάποιες φορές φιλοξενούνταν και στο σπίτι του 45χρονου, σε χωριό του Ηρακλείου. Στην κατάθεσή της η 13χρονη φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλα πρόσωπα και καταστάσεις που θα διερευνηθούν, καθώς ζητήθηκε να εξαχθούν αντίγραφα.
Πιο συγκεκριμένα, στην κατάθεση της φέρεται να αναφέρεται επίσης στον ανήλικο γιο του 45χρονου, ο οποίος σήμερα είναι μόλις 11 ετών. Στις αναφορές αυτές φέρεται να εμφανίζει το παιδί ως εμπλεκόμενο σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της.
Ακόμα, το κορίτσι περιγράφει καταστάσεις ενδοοικογενειακής βίας από το μέρος του πατέρα του. Και για τις δύο αυτές αναφορές ζητήθηκε να εξαχθούν αντίγραφα για την περαιτέρω διερεύνηση των όσων καταγγέλλονται.
Σε ό,τι αφορά στον 45χρονο, ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Αναμένεται να απολογηθεί αύριο για τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ιατροδικαστικώς τα ευρήματα δίνουν ένα στίγμα της υπόθεσης που ερευνάται.