Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς
Αναστάτωση προκάλεσε στην παραλιακή το σημερινό τροχαίο (πηγή φωτογραφίας Γιάννης Λιονάκης)

Καθημερινό σχεδόν φαινόμενο είναι τα τροχαία εντός και εκτός του αστικού ιστού του Ηρακλείου και το ευτύχημα από τα σημερινά συμβάντα, είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί πολιτών.

Τροχαίο στην παραλιακή

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, σημειώθηκε τροχαίο στην παραλιακή του Ηρακλείου, στο ύψος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στο πλάι του δρόμου, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Σχεδόν ταυτόχρονα, καταγράφηκε κι άλλο τροχαίο στην περιοχή του Μασταμπά και συγκεκριμένα στον κόμβο των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αντωνίου Καστρινάκη. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμού του οδηγού της μηχανής.

Τέλος, γύρω στις 7.30μμ στου Κοκκίνη, ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη, καταλήγοντας σε παράδρομο. Ο οδηγός ευτυχώς βγήκε σώος από το όχημα, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει για προληπτικούς λόγους στο σημείο.