Η Ζωή χρειάζεται τη βοήθειά μας για να νικήσει

Η Ζωή είναι μια δυνατή μαχήτρια από την Κρήτη, 15 χρόνων, που αντιμετωπίζει με θάρρος, από τότε που γεννήθηκε, προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες και γυναικολογικά ( λόγω συγγενών ανωμαλιών).

Η Ζωή βρίσκεται ήδη στο Children’s National Hospital,  της Ουάσινγκτον, και περιμένει την βοήθεια όλων μας για να κάνει το τρίτο της χειρουργείο και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα μας νικήτρια και καλά!

Το ποσό που υπολείπεται για την επέμβαση είναι 20.000 ευρώ. Το μήνυμα της οικογένειας έχει ως εξής “Η Ζωή αναρρώνει από το 5ωρο χειρουργείο που έκανε και ευτυχώς από όσο μας ενημέρωσε ο γιατρός, πήγε καλά. Είχε πόνους και της χορηγούσαν μορφίνη, αλλά μέρα με την ημέρα καλυτερεύει.

Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία , όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους, αλλά και με τους ψυχικούς,καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα . Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό !

Η Ζωή μας έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπούλινγκ γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπούλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους.

Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται… ο πόνος στην ψυχή όμως… Γι αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μην δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγιής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή . Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για όλη την στήριξη σας!!!

Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσω δωρεών φτιάνει τις 4.300 ευθρώ€ και σας ευχαριστούμε πολύ που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε βοηθήσατε τη Ζωή! Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο της Κρήτης και τις επιχειρήσεις να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε αγγίζει τις 20.000 ευρώ μέχρι στιγμής!

Ευχόμαστε Κανένα παιδάκι να μην νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο, παρά μόνο για ευχάριστα. Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τρίτο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ και το όνομα σας”.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό στον εξής λογαριασμό: alpha bank:         GR9401407010701002002029468

  • AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ+ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γραφτεί απόδειξη δωρεάς”.