Τις εργασίες συντήρησης στο ιστορικό κτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης

Τις εργασίες συντήρησης στο ιστορικό κτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης, όπως διαβεβαίωσε τον διοικητή του τμήματος δόκιμων Αστυφυλάκων Ρεθμύνου Σπύρο Γερμανάκη και τον διευθυντή εκπαίδευσης Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Νίκο Τζανακάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Διοικητής και διευθυντής συνάντησαν χθες τον περιφερειάρχη και κατέθεσαν σχετικό αίτημα κατά την συνάντηση που έγινε στη Περιφέρεια.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του έργου θα συνταχθεί το τεχνικό δελτίο από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για να ακολουθήσει η χρηματοδότηση και η υλοποίηση του έργου.