δικαστηριο δικαστικο ρεπορτάζ

Από τη μία κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι ο σύντροφός της θέλει να σκοτώσει το μωρός της επειδή κλαίει και από την άλλη του έδωσε συγχωροχάρτι, λέγοντας στις Αρχές πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη και πως είναι καλός και δουλευταράς πατέρας.

Η υπόθεση που είχε τα χαρακτηριστικά ενός θρίλερ αφού σύμφωνα με την καταγγελία ένας άνδρας απειλούσε ότι θα σφάξει ένα παιδί, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή των Μαλλίων.

Μια 40χρονη από την Αλβανία κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία, λέγοντας ότι ο 42χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού τους, την απειλούσε ότι θα το σφάξει, επειδή έκλαιγε. Η γυναίκα είπε ότι ο 42χρονος είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν βρήκαν τη γυναίκα να το έχει αγκαλιά προσπαθώντας να το προφυλάξει. Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου.

Στο αστυνομικό τμήμα που πήγε την επόμενη ημέρα, προχθές δηλαδή,  η 40χρονη είπε ότι ο 42χρονος το έκανε για πρώτη φορά, ότι είναι καλό παιδί, ότι δουλεύει και φέρνει χρήματα στο σπίτι.

Ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος αλλά κρατείται διοικητικά γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν έχει έγγραφα παραμονής στη χώρα. Η σύντροφός του με την οποία έκανε το παιδί είναι νόμιμα στη χώρα.