εξαφάνιση της ανήλικης Μάγιας
Συνεχίζεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια

Κορυφώνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο το μεσημέρι της 7ης Ιανουαρίου και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής προς την οικογένεια της.

Αναζήτηση για την εξαφάνιση της ανήλικης έχει εκδώσει και το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο πατέρας της έχει κάνει καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου, έχει προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της και έχει απευθύνει έκκληση μέσω των ΜΜΕ για τον εντοπισμό της.

Η Μάγια είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα που λατρεύει τις γάτες και τη ζωγραφική. Ο πατέρας της, μεταξύ άλλων, έχει εκφράσει την εκτίμηση ότι η φυγή της μπορεί να σχετίζεται με την σχέση που είχε συνάψει με έναν μεγαλύτερο άνδρα (39 ετών), όμως και πάλι ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι το κορίτσι είναι μαζί με τον άνθρωπο αυτό ή βρίσκεται κάπου αλλού. Έχει υπάρξει μαρτυρία γυναίκας ότι η ανήλικη εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να περιφέρεται μόνη στην περιοχή του Κατσαμπά.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ από την πλευρά της οικογένειας καλούν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής. Παράλληλα, καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό, να επικοινωνήσει μαζί τους ή με την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι η Μάγια έχει ύψος 1,65 είναι εύσωμη, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και πράσινα μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.