Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε χθες σε δύσβατη περιοχή των Χανίων, 6 σχεδόν μήνες μετά την εξαφάνισή του.
Η ανακοίνωση του Βενιζέλειου
“Η Διοίκηση του Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του ειδικευόμενου ιατρού της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.
Η είδηση της διαπίστωσης του θανάτου του σκόρπισε οδύνη σε όλη τη νοσοκομειακή κοινότητα. Ένας νέος άνθρωπος, ένας επιστήμονας με ήθος, αφοσίωση και αγάπη για την ιατρική και τον συνάνθρωπο, έφυγε πρόωρα, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε συναδέλφους, συνεργάτες και ασθενείς.
Η Διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ας είναι η μνήμη του αιώνια”.
