(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ): Πήγαν για ξενάγηση και τους έβγαλε έξω η ιδιοκτήτρια του πάρκινγκ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το Ηρώο του Βενιζέλου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου και ο Σύλλογος “Φιλόπολις”, είχαν οργανώσει ξενάγηση στα μνημεία της πόλης, αρχίζοντας από το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται εντός χώρου στάθμευσης στην οδό Πεδιάδος ωστόσο όταν τα πάνω από 110 άτομα εισήλθαν στον χώρο για να φωτογραφίσουν το μνημείο που υπάρχει εκεί, η ιδιοκτήτρια του πάρκινγκ αντέδρασε έντονα και τους έβγαλε έξω, φωνάζοντας παράλληλα την Αστυνομία.

Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του πάρκινγκ υπέβαλε μήνυση στον υπεύθυνο της ξενάγησης αρχιτέκτονα Ηρακλή Πυργιανάκη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Δείτε βίντεο από το σημείο