Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο υπάρχει αυτή την ώρα στον ΒΟΑΚ λόγω του αποκλεισμού των εισόδων προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης και έχουν επιδοθεί σε πετροπόλεμο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών.
Οι ουρές των αυτοκινήτων στην Εθνική είναι πραγματικά τεράστιες και κανένας δε γνωρίζει πότε θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση.
To πρόβλημα γίνεται εντονότερο καθώς οι οδηγοί που εξέρχονται από τον ΒΟΑΚ, δε μπορούν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο αφού η αστυνομία έχει τοποθετήσει απαγορευτική ταινία στην έξοδο του Καρτερού.
Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί φυσικά και οι ταξιδιώτες που μόνο με τα πόδια μπορούν να προσεγγίσουν ή να αποχωρήσουν από το “Νίκος Καζαντζάκης”.
