Ευχαριστήρια επιστολή για όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας στέλνουν οι σύλλογοι «Δίνω αίμα, σώζω ζωές» & «Δίνω αίμα προσφέρω ζωή».
Οι υπεύθυνες αιμοδοσίας, κ.κ. Νικηφόρου Ευαγγελία και Ξυλούρη Χρυσή, ευχαριστούν την εφημερίδα Πατρίδα «για την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε ως προς την κοινοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/10/2020.
Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής ομάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του Δημοτικού χώρου στάθμευσης, το Ράδιο Κρήτη, τη διεύθυνση του Envy Cafe και όλους/ες όσους συνέδραμαν στη διοργάνωση της δράσης μας.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας οι οποίοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας με το αίμα τους ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής για κάθε συνάνθρωπό μας».