Έξι άτομα, όλοι άνδρες σχετικά νεαρής ηλικίας, έχουν προφυλακιστεί από την αρχή του χρόνου για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο. Αν και διανύουμε τον τρίτο μήνα του έτους, οι έξι προφυλακίσεις δείχνουν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο το νησί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έξι προφυλακισμένοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.
Εντωμεταξύ, χθες ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε το αρμόδιο γραφείο του Α Αστυνομικού Τμήματος. Μια 58χρονη γυναίκα από την Αλβανία κατήγγειλε τον 31χρονο γιο της και λεκτική και σωματική κακοποίηση.
Η 58χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι χθες το βράδυ στο σπίτι όπου διαμένει με το γιο της εκτυλίχθηκε μία ακόμα φασαρία μεταξύ τους, με δυσάρεστα, όμως, για εκείνη αποτελέσματα. Όπως είπε η καταγγέλλουσα, ο γιος της αφού την απείλησε και την εξύβρισε, στη συνέχεια της πέταξε ένα αντικείμενο, το οποίο την τραυμάτισε στο κεφάλι
