ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων στην efood ν. Ηρακλείου με σύνθημα «Δώσε αίμα-Σώζεις ζωές» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 στην Λότζια, από τις 9 το πρωί εώς τη 1 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι στην  efood ν. Ηρακλείου, γνωρίζοντας  ότι οι ανάγκες αίματος δεν τελειώνουν ποτέ κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και οι εκκλήσεις από τα νοσοκομεία και τις δομές υγείας είναι συνεχείς, διοργανώνουν την 1η εθελοντική αιμοδοσία, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Το Σωματείο Εργαζομένων στην efood ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καλούν τους πολίτες να δώσουν λίγο χρόνο από την καθημερινότητά τους συμβάλλοντας στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, που στηρίζει την σοβαρή αυτή προσπάθεια και θα συμβάλλει ώστε τέτοιες ενέργειες να συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους αναφέρει:

Ας αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας δίνοντας αίμα, δίνοντας ανάσα ζωής σε όλους αυτούς που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Η αιμοδοσία είναι ζωτικής σημασίας για έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων παγκοσμίως και αποτελεί σωτήρια πράξη βοήθειας προς τον συνάνθρωπό μας.