Εντυπωσιακές φωτογραφίες του αστεροσκοπείου  Σκίνακα με τα χιόνια!
Το Αστεροσκοπείο Σκίνακα το χειμώνα… Τώρα που άνοιξε ο δρόμος προς το Αστεροσκοπείο Σκίνακα αξίζει να δούμε πώς ήταν η αγαπημένη αυτή κορυφή στις 25 Ιανουαρίου 2023, λίγες ημέρες μετά το πρώτο χιόνι της χρονιάς. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του  ΙΤΕ!
“Το χειμερινό τοπίο της ορεινής Κρήτης είναι πραγματικά μοναδικό σε ομορφιά με το χιόνι και τον πάγο να έχει καλύψει με ένα κάτασπρο πέπλο τα κτίρια του Αστεροσκοπείου, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με το γαλανό ουρανό.
Ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τον Δρ. Wolf von Klitzing, ερευνητή του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του ΙΤΕ, η οποίου συμμετέχει στην αναβάθμιση του Αστεροσκοπείου σε θέματα τηλεπικοινωνιών με λέιζερ.” ανέφερε