άνοιγμα της Πολωνικής πολυεθνικής Sinsay στους Ηρακλειώτες

20 νέες θέσεις εργασίας εξασφάλισε το άνοιγμα της Πολωνικής πολυεθνικής Sinsay στους Ηρακλειώτες. Στο νέο πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.500τ.μ. παραλήφθηκαν 2.100 κιβώτια και 62.400 τεμάχια διαφόρων ειδών έχουν ήδη τοποθετηθεί στα ράφια!

Τα εγκαίνια πρόκειται να γίνουν αύριο Παρασκευή 27/1 με πρωινά και απογευματινά happenings ενώ το κατάστημα θα παραμένει ανοιχτό από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Τέλος οι 50 πρώτοι πελάτες θα λάβουν δώρο έκπληξη από την Sinsay. Επιπλέον, στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης, μια ακόμα πολυεθνική επιλέγει το εμπορικό TALOS για το πρώτο της κατάστημα στην Κρήτη.

Η LC WAIKIKI ξεκίνησε τις εργασίες και αναμένεται το Μάρτιο κοντά μας με ένα ακόμα πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 2.500τ.μ. για το οποίο ήδη γίνεται λόγος και αναμένεται με θέρμη από τους καταναλωτές.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το άνοιγμα του πολυκινηματογράφου ODEON, τον οποίο έχουν ήδη επισκεφτεί χιλιάδες άνθρωποι από αρχές Γενάρη αλλά και οι υπόλοιπες επιλογές διασκέδασης (βλ. καφέ, φαγητό, lives, playroom κ.τλ.) καθιστούν ξανά το εμπορικό Τάλως πόλο έλξης για όλη την Κρήτη.