Σε βίντεο από drone καταγράφεται υπάλληλος πάρκινγκ, φορώντας φωσφοριζέ γιλέκο, να στέκεται στη μέση του δρόμου και να κατευθύνει οχήματα προς τον χώρο στάθμευσης της επιχείρησης όπου εργάζεται.
Οι επισκέπτες, θεωρώντας προφανώς ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, σταθμεύουν, πληρώνουν 5 ευρώ και στη συνέχεια περπατούν περίπου ένα χιλιόμετρο μέχρι την παραλία. Στη διαδρομή όμως διαπιστώνουν ότι υπάρχουν κι άλλα πάρκινγκ, με κενές θέσεις και χαμηλότερο αντίτιμο, στα 3 ευρώ.
Αυτό που δεν είχε υπολογίσει ο υπάλληλος ήταν ότι στο τελευταίο όχημα επέβαιναν αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου, οι οποίοι ήταν μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες. Μόλις τους αναγνώρισε, φέρεται να αντέδρασε πιάνοντας το κεφάλι του, αντιλαμβανόμενος τι θα ακολουθούσε.
Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, με τις κατηγορίες της άγρας πελατών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
