Εκδήλωση για το βιβλίο του Σπύρου Ζύλη

Το βιβλίο του Σπύρου Ζύλη που πραγματεύεται την απώλεια και την αγάπη, με τίτλο “Οι Σελίδες της ψυχής μου”, παρουσιάζεται αύριο  Τετάρτη στις 28 Φεβρουαρίου ,στις 7:30 το απόγευμα,  στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ιουλία Καρουζάκη και η υπ. διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex και δημιουργός της ταινίας “Για θύμισε μου” Μαρία Σβολιαντοπούλου.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά ο Γιώργος Κουρούπης.

Χορηγοί της εκδήλωσης  που οργανώνει το βιβλιοπωλείο “Ελευθερουδάκης”, είναι: το φαρμακείο Pnoe, ο οργανισμός Women do Business που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Laloo Crete και Laloo Academy Crete.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο  είναι βιωματικό και αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές και τα έντονα συναισθήματα που βιώνει κάποιος μέσα από την απώλεια. Παράλληλα, με απλούς τρόπους, εμπνέει ελπίδα σε εκείνους που βιώνουν κάτι παρόμοιο ώστε να βρουν το φως στην δική τους ζωή.

Σκοπός του έργου είναι να αναδείξει τη δύναμη της αγάπης και τον τρόπο να ξεπεράσει κανείς τις δυσκολίες. Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται δύο αληθινές ιστορίες…

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη ατόμων που χρειάζονται ψυχολογική συμπαράσταση.