ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Συνολικά 22 workshop για το κοινό σχετικά με εικονογράφηση, κόμικ, animation,  χαρακτική, μεταγλώτισση, ψηφιακό design, ηχοτοπία, σενάριο και σκηνοθεσία, τεχνητή νοημοσύνη, διοργανώνει το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Comic & Animation “Chaniartoon”. H συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Αντί αμοιβής, προτείνεται η προσφορά γραφικής ύλης (μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής κλπ.), τα οποία θα γίνουν δωρεά για τα παιδιά του συλλόγου “Ορίζοντας”. Ακολουθούν τα εργαστήρια που απευθύνονται σε ενήλικο κοινό και στη συνέχεια αυτά που απευθύνονται στο παιδικό κοινό.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων και δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια:

https://www.chaniartoonfest.gr/index.php/el/7i-diorganosi/programma.

Σήμερα  Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης | 18.00-20.00, θα γίνει το εργαστήρο ‘’SquareSketch: Σκιαγραφώντας την ιδανική πλατεία μας. Chania Youth Call, Πολυνίκης Παπούλιας.

Σε αυτό το εργαστήρι οι συμμετέχοντες φαντάζονται την τέλεια πλατεία… Περισσότερο από ένα απλό σχεδιασμό, αυτό το εργαστήριο είναι μια ευκαιρία για τους νέους να εκφράσουν αυτό που πραγματικά έχει σημασία για αυτούς στους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι ανάγκες και οι επιδιώξεις τους θα διαμορφώσουν το μέλλον των δημόσιων χώρων.