φόνος μαχαίρι

Σε κλίμα οδύνης και συντριβής συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες από τον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλες, τον 59χρονο Ηρακλειώτη, πατέρα οχτώ παιδιών, ο οποίος έχασε την ζωή του από μαχαιριά που του κατάφερε στην κοιλιακή χώρα η 31χρονη πρώην σύντροφός του.

Η κηδεία του έγινε σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα και ο πόνος των δικών του ανθρώπων ανείπωτος. Ο 59χρονος «έσβησε» εντελώς αναπάντεχα και άδικα, αφήνοντας πίσω τα λατρεμένα του παιδιά.

Η 31χρονη, μητέρα πέντε παιδιών, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Η ίδια παραδέχθηκε την πράξη της από την πρώτη στιγμή. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν, φοβήθηκε και έκανε το κακό.

Η κατάστασή της πάντως ήταν εξαιρετικά άσχημη και όταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Όσοι γνωρίζουν μιλούν για ένα οικογενειακό δράμα, ενώ υπογραμμίζουν τις συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης ατόμων που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.