Διαδοχικά ατυχήματα με θύματα ανηλίκους σημειώθηκαν χθες και είχαν ως αποτέλεσμα στη μία περίπτωση δύο ανήλικοι να τραυματιστούν, ευτυχώς, ελαφρά και να χρειαστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε περιοχή του Ηρακλείου, προκλήθηκε σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μία μηχανή, την οποία οδηγούσε ένας 16χρονος με συνεπιβάτη έναν συνομήλικό του.
Οι δύο φίλοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
Σε ένα άλλο ατύχημα, στη διάρκεια του οποίου υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, στην περιοχή των Δαφνών, ανατράπηκε για άγνωστο λόγο, το όχημα που επέβαιναν επίσης δύο ανήλικοι.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας, ενώ ο πατέρας του οδηγού του οχήματος, κατηγορείται και για έκθεση σε κίνδυνο του ανήλικου.
