Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου
Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Χερσονήσου, όπου προκλήθηκαν επίσης δολιοφθορές στο χώρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έσπασαν την πόρτα και έκαναν άνω κάτω το χώρο, άγνωστο όμως είναι τί έψαχναν, ενώ δεν φαίνεται να λείπει κάτι από τα γραφεία. Οι εργαζόμενοι χθες το πρωί πηγαίνοντας στην Κ.Ε.Δ.Χ  είδαν το τοπίο βομβαρδισμένο!

Είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται στην Επιχείρηση διάρρηξη, μας είπε αστυνομική πηγή. Εκτιμάται, ότι οι δράστες μπήκαν στην Επιχείρηση το διάστημα από Παρασκευή απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Σημειώνεται ότι στο χώρο δεν υπάρχουν κάμερες.

Στελέχη της Επιχείρησης γνωστοποίησαν το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  αναφέροντας:

Διάρρηξη και δολιοφθορές σήμερα στην Κ.Ε.Δ.Χ.

Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου αντικρίσαμε την παραβίαση όλων των γραφείων και το ανακάτεμα τους με επίκεντρο το δικό μου.

Όποιος είδε κάποια περίεργη κίνηση το Σαββατοκύριακο στα γραφεία μας παρακαλώ πολύ να ενημερώσει. Σημείωση….. ενώ υπήρχαν διατακτικές σούπερ μάρκετ μεγάλης αξίας, ηλεκτρονικές συσκευές, τρόφιμα και άλλα υλικά, δεν έλειπε τίποτα ούτε εκλάπη κάτι άλλο….

Θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός και όχι κάποιοι να μας φοβίσουν η να μας προειδοποιήσουν για το οτιδήποτε! Είμαι σίγουρος πάντως ότι η ελληνική αστυνομία θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ωστε να απαντηθούν γρήγορα όλα τα ερωτήματα.

Πολύ καλημέρα σας με θετική πάντα διάθεση!”.