Δήμος Βιάννου: Ένα ακόμη λεωφορείο 18 θέσεων στην υπηρεσία των δημοτών – Προχωρά η ανανέωση και η ενίσχυση του στόλου

Η Δημοτική Αρχή Βιάννου, συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου/εξοπλισμού του Δήμου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, με την απόκτηση ενός ακόμη λεωφορείου 18 θέσεων.

Πρόκειται για ένα μίνι bus, που παρελήφθη από το Δήμο Βιάννου και θα τεθεί προς χρήση τις επόμενες ημέρες, τη στιγμή που ήδη έχει αντικατασταθεί το λεωφορείο το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΚΗΦΗ με ένα νέο και σύγχρονο λεωφορείο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ηλικιωμένων οι οποίοι μεταφέρονται στις Δομές του ΚΗΦΗ.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται, έχουν αντικατασταθεί ήδη δύο ακόμη οχήματα, με δύο ημιφορτηγά, τα οποία έχουν τεθεί στη διάθεση των Υπηρεσιών του Δήμου και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Ύδρευσης – Άρδευσης και στην Τεχνική Υπηρεσία.

Ενώ ένα ακόμη αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κάλυψη των καθημερινών υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου.

Παράλληλα έχει τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία και ένας καινούριος λαστιχοφόρος φορτωτής (τσαπάκι), ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες, είναι σε χρήση, στις παρεμβάσεις και στα έργα που πραγματοποιούνται.

Τέλος πρέπει να επισημανθεί πως εχει παραληφθεί και ο εξοπλισμός για το σταθμό Μεταφόρτωσης που αφορά έναν υπερσύγχρονο τράκτορα με δύο κοντέινερ για τη μεταφορά των απορριμμάτων. Ενα έργο που σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.

«Μέσα από τις κινήσεις που πραγματοποιούμε, κοινή διαπίστωση αποτελεί, πως το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την αντικατάσταση των μεταφορικών μέσων του Δήμου, προχωρά με γοργό ρυθμό.

Ήδη ο Δήμος μας διαθέτει αξιόπιστα μηχανήματα και στόχος μας ειναι η προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση – ανανέωση του εξοπλισμού και θα συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά», επισήμανε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.