Ξεκίνησαν εργασίες του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Ελλάδα, προορισμός για όλους – Μεγάλα έργα και υποδομές» στο Candia Maris παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσυνέδριο εντάσσεται στον προσυνεδριακό διάλογο ενόψει του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ και θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή βουλευτών από την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο, στελεχών του κόμματος και εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ.
Δείτε live
Στο πρώτο μέρος θα διεξαχθεί πάνελ με τη συμμετοχή των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστου Δήμα, Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη. Θα ακολουθήσει ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.
Στο δεύτερο μέρος, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τουρισμού, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Χάλκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Φόδελε, tour operator και έφορος αρχαιοτήτων.
