Συνεχίζονται από αέρος οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός χειριστή κανό νότια του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή Δαμνόνι.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ναυαγοσώστης είδε κανό να παρασύρεται από τα κύματα και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας έσπευσε στη περιοχή ενώ τις πρώτες ώρες συμμετείχαν στις έρευνες και παραπλέοντα σκάφη.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 10 μποφόρ!
Λόγω των θυελλωδών ανέμων οι έρευνες από θαλάσσης κρίθηκαν αδύνατες. Ωστόσο τα σκάφη του Λιμενικού βρίσκονται σε ετοιμότητα μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Δεν υπάρχει δήλωση για αγνοούμενο
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει δήλωση αγνοούμενου. Κανένας φίλος ή συγγενείς δεν έχει ενημερώσει τις λιμενικές αρχές.
Δεν αποκλείεται να επρόκειτο για κανό που παρασύρθηκε από τα κύματα και να μην κινδυνεύει κανείς.
Ωστόσο οι έρευνες των Λιμενικών Αρχών συνεχίζονται.