δίδυμα μωρά

Η «Αποστολή Αγάπης» πήρε υπό την προστασία της τα δίδυμα αγοράκια που έφερε στον κόσμο νεαρή κοπέλα που δεν γνώριζε καν ότι είναι έγκυος και το ένα απο αυτά γεννήθηκε στην τουαλέτα του Βενιζελείου και συγκεντρώνει ό,τι χρειάζονται τα μωρά και η μαμά τους.

Πρόκειται για οικογένεια που χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη και ο κόσμος ήδη έχει ανταποκριθεί με μεγάλη διάθεση για προσφορά!

Στο κάλεσμά της αναφέρει:

«Η ζωή δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για δύο δίδυμα αγοράκια, καθώς η γέννησή τους ήταν απρόσμενη και ξαφνική.

Ξέρουμε όμως ότι χάρη στη δική σας στήριξη, μπορούμε να φροντίσουμε για τη μαμά και για τα μικρά να δημιουργήσουν κατι όμορφο και τρυφερό χωρίς στενοχώρια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μας, γιατί μέσα σε μερικές ώρες καταφέραμε να καλύψουμε σχεδόν τα πάντα… Οι ανάγκες έχουν διαμορφωθεί ως εξής

Παιδική κούνια – κρεβατάκι βρέθηκε

Σεντονάκια βρέθηκαν

Κουβερτάκια βρέθηκαν

Ζιπουνάκια βρέθηκαν

Φορμάκια – ρουχαλάκια βρέθηκαν

Αποστειρωτής βρέθηκε

Μπεϊμπιλίνο Νο 1-2

Μωρομάντηλα

Σαμπουάν – αφρόλουτρο για μωρά

Είδη προσωπικής υγιεινής για την μητέρα

Χαρτικά

Ριλάξ βρέθηκαν

Καρότσι (κατά προτίμηση διδύμων) βρέθηκε

Συρταριερα.

Να πούμε ότι η οικογένεια της μαμάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και δυστυχώς θα πρέπει μόνη να παλέψει γι’ αυτές τις δύο ψυχές.

Όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα πράγματα και να καλύψουμε τις ανάγκες τους.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα #Διαλυνά_Ροδανθη για όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Εκτάκτως θα ανοίξουμε τις παρακάτω μέρες για να συγκεντρώσουμε τα πρώτα πράγματα:

Παρασκευή 27/1/23 ώρες 9:30-12:30

Δευτέρα 30/1/23 ώρες 9:30-12:30

Διεύθυνση: Λ Παπανδρέου και Κάσου γωνία στην πλαϊνή μεριά του Χαλκιαδάκη.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις ζωές σας!»

Όπως έγραψε η «Π», καλά στην υγεία τους είναι τα δίδυμα αγοράκια που έφερε  στον κόσμο μια νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο, η οποία δεν είχε καταλάβει καν ότι ήταν έγκυος και πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε η κοιλιά της.

Το ένα από αυτά γεννήθηκε στην τουαλέτα του Βενιζέλειου, αφού η 22χρονη δεν πρόλαβε ούτε να περάσει από την διαλογή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ενώ περίμενε να εξεταστεί στο ΤΕΠ, ο πόνος έγινε ακόμη πιο έντονος και έτρεξε στην τουαλέτα όπου λίγα λεπτά αργότερα, γέννησε το πρώτο μωρό.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άκουσε τις φωνές της και έσπευσε να την βοηθήσει, έβγαλε το νεογνό μέσα από την λεκάνη και μετέφερε την γυναίκα στο χειρουργείο όπου γέννησε το δεύτερο μωρό με φυσιολογικό τοκετό.

Τα πρόωρα μωράκια, αφού η 22χρονη βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης, νοσηλεύονται στο τμήμα νεογνών του Βενιζελείου, δεν χρειάζονται οξυγόνο και άρχισαν να σιτίζονται κανονικά, ενώ σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται κοντά στην μαμά τους που έχει αρχίσει σιγά – σιγά να συνειδητοποιεί ότι απέκτησε μωρά και μάλιστα δίδυμα.